Pobeda i poraz južnjaka u Prvoj ligi

Izvor: JužneVesti.com, 02.Sep.2019, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda i poraz južnjaka u Prvoj ligi

Nakon 3 vezane pobede - 3 vezana neuspeha za vranjski Dinamo koji je u 6. kolu Prve lige osvojio samo bod na domaćem terenu protiv ekipe Zlatibora. Drugi predstavnik sa juga Radnički iz Pirota zabeležio je novu pobedu, ovog puta savladana je ekipa Trajala iz Kruševca (2:1).

Favorizovani Vranjanci nisu uspeli da savladaju ekipu iz Čajetine, u meču bez mnogo šansi Dinamo je imao inicijativu, ali nije mogao do gola. Svoju šansu dočekali >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << su i gosti pred kraj utakmice, ali je Vranjance stativa spasila poraza.

Mnogo više razloga za sreću imaju Piroćanci koji su vezali drugu pobedu za redom. Nakon osvojena 3 boda u Beogradu, u jednom od derbija kola pobedili su Kruševljane sa 2:1, iako start utakmice nije bio obećavajući po njih.

Već u 2. minutu Stepanović je doveo goste u vođstvo, ali su se Piroćanci brzo oporavili od šoka i golovima Pobulića u 10. i 34. minutu preokrenuli rezultat.

U nastavku meča, igrači Trajala su imali veći posed lopte, Radnički se opredelio da brani rezultat i to je na kraju i uspeo, iako su gosti imali nekoliko prilika za izjednačenje.

Nakon 6. kola Radnički se nalazi na 5. mestu sa 11 bodova, dok su Vranjanci poziciju ispod njih sa bodom manje.

U narednom kolu Radnički gostuje Kolubari u Lazarevcu, dok Dinamo igra u Beogradu protiv Žarkova.
Pogledaj vesti o: Kruševac

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.