Piroćanci na ‘’Borinim danima’’

Izvor: juGmedia, 24.Okt.2013, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Piroćanci na ‘’Borinim danima’’

PIROT/VRANJE  – Ansambl Narodnog pozorišta iz Pirota večeras gostuje u Vranju na Festivalu “Borini pozorišni dani“ sa predstavom Janoša Haja “Mali Geza“ koju je režirao Stevan Bodroža .

Reč je o predstavi koja je bila pobednik Festivala “Joakim Vujić“ koji je u maju održan u Lazarevcu. Festival „“Borini pozorišni dani“ traje od 21. do 25. oktobra pod sloganom „“Izgubljeni u vremenu“ i održava se u Domu Vojske u Vranju.

(Kraj)paz/ena
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Mali Geza" - vrhunac "Borinih dana"

Izvor: OkRadio.rs, 25.Okt.2013, 09:12

Predstava "Mali Geza" NP Pirot, sinoć izvedena na 33. „Borinim pozorišnim danima“ potpuno je oduševila publiku u ponovo punom Domu Vojske. Reč je o tekstu Janoša Haja, u režiji Stevana Bodirože. U predstavi je igrao kompletan pirotski ansambal, a naslovnu ulogu maestralno je odigrao  ...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.