Pešak preminuo posle sobraćajne nesreće

Izvor: juGmedia, 20.Jun.2016, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pešak preminuo posle sobraćajne nesreće

VRANJE – Četrdesetčetvorogodišnji muškarac izgubio je život u saobraćajnoj nesreći na lokalnom putu u selu u okolini Vranja, saopštila je danas vranjska policija.

Tragdeija se dogodila 18. juna.

Vozilo beogradskih registarskih oznaka, kojim je upravljao dvadesetogodišnji muškarac iz okoline Bujanovca, udarilo je u pešaka koji je prelazio put. Povređenom pešaku je lekarska pomoć ukazana u Medicinskom centru u Vranju gde je i preminuo od zadobijenih >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << povreda.

Zamenik tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju i pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju izvršili su uviđaj.

Policija je vozaču, po nalogu tužioca, odredila zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja. Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden zameniku tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poginuo pešak u okolini Vranja

Izvor: B92, 20.Jun.2016

Vranje -- Muškarac star 44 godine poginuo je kada ga je na lokalnom putu u okolini Vranja udarilo vozilo beogradske registracije, navode iz policije...Osim toga, Policijska uprava u Vranju ističe da je vozilom upravljao muškarac star 20 godina iz okoline Bujanovca...Povređenom pešaku pomoć je ukazana...

Nastavak na B92...

Saobraćajna nesreća u Vranju: Poginuo muškarac

Izvor: Blic, 20.Jun.2016

- Muška osoba (44) izgubila je život u saobraćajnoj nesreći na lokalnom putu u okolini Vranja kada ga je udarilo vozilo beogradskih registracija kojim je upravljao muškarac (20) iz okoline Bujanovca - saopštila je danas Policijska u Vranju...Povređenom pešaku pomoć je ukazana u Zdravstvenom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.