Pazi - GAĐA SE

Izvor: OkRadio.rs, 02.Jul.2017, 10:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pazi - GAĐA SE

Službenici Policijske uprave u Vranju tokom jula ove godine izvršiće bojevo gađanje na uređenim strelištima PU, saopštila je poliicija. Reč je o uređenim strelištima u u selu Stubal, gde će se gađati 11.,12. i 13. jula, o selu Ljiljance, gde će gađanje biti 3. jula i u selu Reljan, opština Preševo, gde će se gađanje izvoditi 04., 05., 06., 07. i 10. jula ove godine. Navedenih dana u vremenu od 08,00 do 16,00 časova na prostoru poligona – strelišta zabranjuje se kretanje, zadržavanje i boravak ljudi, životinja, motornih vozila i stočnih zaprega, kaže se u saopštenju policije.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Pucaće se po Srbiji tokom jula: Policija vežba gađanje na strelištima na jugu zemlje

Izvor: Telegraf.rs, 03.Jul.2017, 08:27

Službenici Policijske uprave u Vranju izvršiće tokom jula bojevo gađanje na uređenim strelištima te Policijske uprave, bojeva gađanja biće izvršavana od osam do 15 sati, a prvo će biti sprovedeno na uređenom strelištu u selu Ljiljance u opštini Bujanovac, u ponedeljak, 3. jula...Na strelištu...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.