Parkiranje, samo u Vranju

Izvor: OkRadio.rs, 12.Apr.2019, 13:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parkiranje, samo u Vranju

Bahato parkiranje tradicionalna je pojava u Vranju, ali čitaoci portala OK Radija često iznenade beležeći svakojake prizore na ulicama grada. Poslednja fotografija koja je stigla na adresu okradio92.8@gmail.com snimljena je je u glavnoj ulici nedaleko od zgrada „Braća Bajić“. Vozač je svoj auto ostavio na pešačkom prelazu, na veom aprometnoj raskrsnici. On je verovatno otišao svojim poslom, jer mu se izgleda mnogo žurilo, ne obazirući se da li će tako parkiran smetati drugim učesnicima u saobraćaju. Ako ste i vi svedok sličnih pojava,  snimite i pošaljite nam.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Parkiranje, samo u Vranju

Izvor: OkRadio.rs, 13.Apr.2019, 13:02

Bahato parkiranje tradicionalna je pojava u Vranju, ali čitaoci portala OK Radija često iznenade beležeći svakojake prizore na ulicama grada. Poslednja fotografija koja je stigla na adresu okradio92.8@gmail.com snimljena je je u glavnoj ulici nedaleko od zgrada „Braća Bajić“. Vozač je...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.