Pank i rok bendovi na humanitarnoj svirci za lečenje mlade mame

Izvor: JužneVesti.com, 15.Maj.2017, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pank i rok bendovi na humanitarnoj svirci za lečenje mlade mame

Za Miljanu Ristić Stanković iz Vranja koja je obolela od leukemije samo nekoliko meseci pošto je postala majka, Udruženje “Balkanrok” organizuje humanitarnu svirku 20. maja u Nišu, na kojoj će nastupiti bendovi “ABS”, “Bunker”, “Opposite Way” i “Dok 7”. Koncert će se, najavljuju, održati u Banovini od 20 sati, a ulaznice koštaju 200 dinara.

Na ulazu u dvorište Banovine biće postavljena kutija >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << za prikupljanje pomoći, pa iz “Balkanroka” apeluju na one koji su u mogućnosti da doniraju i više nego što košta ulaznica, jer Miljana mora hitno na lečenje, pa bi trebalo što pre prikupiti novac.

Početni troškovi lečenja u inostranstvu, kažu, su 50.000 evra, ali joj je potrebno i presađivanje koštane srži, što može da košta i do 150.000 evra.

Pored borbe za život, Miljana se bori i sa vremenom koje je od krucijalne važnosti. Mole se svi ljudi, koji su u mogućnosti, da pomognu ovoj mladoj ženi u njenoj borbi, kako bi se što pre vratila svojoj bebi i porodici - objašnjavaju.

Mladoj mami četvoromesečne bebe Vukašina, podsećaju, dijagnostikovana je akutna mijeloblastna leukemija samo nekoliko meseci nakon porođaja.

U Banovini će posetioci moći da vide i izložbu "Niška rok scena šezdesetih", na kojoj će biti prikazana prva izdanja ploča, fotografije bendova i isečci iz novina niških muzičara. Svi eksponati su, dodaju, deo privatne kolekcije Nišlije Dragana Aranđelovića Are.

Broj dinarskog i deviznog računa za uplate za pomoć Miljani možete videti na sajtu pomozimo-miljani.com.

Podsetimo, vranjski umetnici i kreativci su krajem aprila organizovali humanitarnu aukcijsku prodaju dela kako bi pomogli svojoj sugrađanki, a i iz budžeta Vranja su izdvojene pare za Miljanino lečenje.

Foto: "Balkanrok"

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Pomozimo mladoj mami da se vrati svojoj bebi

Izvor: RadioCity.rs, 15.Maj.2017

Povodom toga, Udruženje građana Balkanrock iz Niša, u saradnji sa Studentskim kulturnim centrom, organizuje veliki humanitarni koncert pomoći ovoj mladoj majci heroju. Koncert je zakazan za 20. maj u dvorištu Univerziteta u Nišu, popularnoj Banovini, a nastupiće puno sjajnih rock sastava.. ABS https://www.facebook.com/abs.rockband,...

Nastavak na RadioCity.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.