PRVO PA ŽENSKO: Antić sa 500 evra darivao prve bebe

Izvor: OkRadio.rs, 01.Jan.2015, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVO PA ŽENSKO: Antić sa 500 evra darivao prve bebe

U novogodišnjoj noći na Ginekološko-akušerskom odeljenju Bolnice u Vranju rodjene su četiri bebe, dve devojčice i dva dečaka. Prva beba, devojčica, rodjena je deset minuta posle ponoći. Tim povodom gradonačelnik Vranja Zoran Antić i član Gradskog veća Aleksandar Stajić obišli su Ginekološko odeljenje i majkama prvorodjenih beba uručili po 500 evra u dinarskoj protivrednosti. U svojim izjavama oni su istakli da je ovo najlepši trenutak, ne samo za porodice, već i grad koji nekoliko godina praktikuje da daruje prvorodjene bebe.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grad darivao prvorođene bebe

Izvor: juGmedia, 01.Jan.2015

VRANJE – U novogodišnjoj noći Vranje je postalo bogatije za četiri nova stanovnika.Prva beba u ovoj godini rođena je deset minuta posle ponoći, reč je o devojčici.Gradonačelnik Vranja Zoran Antić i član Gradskog veća Aleksandar Stajić obišli su danas Ginekološko odeljenje i majkama prvorodjenih...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.