PRONAĐEN LEŠ VLASNIKA TURISTIČKE AGENCIJE IZ VRANJA

Izvor: Kurir, 24.Jul.2010, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRONAĐEN LEŠ VLASNIKA TURISTIČKE AGENCIJE IZ VRANJA

BEOGRAD - Beživotno telo vlasnika turističke agencije "Balkan turs" Vlaste Stanojkovića, koga je nekoliko građana prijavilo za prevaru, pronađeno je danas u

BEOGRAD - Beživotno telo vlasnika turističke agencije "Balkan turs" Vlaste Stanojkovića, koga je nekoliko građana prijavilo za prevaru, pronađeno je danas u prostorijama te agencije.

Portparol Višeg suda u Vranju Miroslava Ristić izjavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je novinarima da se pretpostavlja da je reč o samoubistvu, pošto je Stanojković imao prostrelnu ranu na glavi, a pored njegovog tela je pronađen pištolj. Istraga o toj nesreći još nije završena.

Prostorije "Balkan tursa" danima su bile zaključane, a vlasnik Vlasta Stanojković navodno se nalazio u Grčkoj. Policijskoj upravi u Vranju prijavljeno je da je nekoliko Vranjanaca prevareno u toj agenciji pošto su dva puta platili letovanje u Grčkoj.

Turisti su aranžman najpre avansno platili "Balkan tursu", a kada su stigli kod vlasnika vila u Leptokariji rečeno im je da za njih ne postoje rezervacije, pa su smeštaj ponovo morali da plate.

Sumnja se da je vlasnik "Balkan tursa" unapred uzimao pare, koje nije uplaćivao poslovnim partnerima u Grčkoj. V.D. načelnika Policijske uprave u Vranju Vujica Stošić rekao je da su inspektori nekoliko dana proveravali i prikupljali podatke o radu agencije.

"Balkan turs" je u blokadi od 19. jula prošle godine zbog 690.235 dinara minusa. Vlasnik agencije Stanojković izjavljivao je medijima da su turisti oštećeni zbog nesporazuma. On je objašnjavao da je vlasnik smeštaja u Leptokariji tražio sav novac odmah, iako je ranije drugačije dogovoreno. Stanojković je zatim kazao da će vratiti novac putnicima.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.