PREDOMISLILA SE! Majka koja je pobegla iz vranjskog porodilišta i ostavila bebu se IPAK VRAĆA PO NJU

Izvor: Blic, 03.Feb.2017, 16:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREDOMISLILA SE! Majka koja je pobegla iz vranjskog porodilišta i ostavila bebu se IPAK VRAĆA PO NJU

Slučaj ostavljene bebe na ginekološko-akušerskom odeljenju Zdravstvenoig centra u Vranju rešen je na najbolji način, jer su se roditelji dečaka predomislili i ipak odlučili da dođu po novorođenče.

Načelnik vranjske guinekologije dr Goran Radojčić potvrdio je da se majka dečaka rođenog 7. januara javila jutros glavnoj sestri i rekla da će doći po svoju bebu.

Na neonatologiji vranjske ginekologije ističu da su odmah posle radosne vesti pokrernuli postupak da mališan izađe iz bolnice.

Kako saznajemo, Socijali radnici su uspeli da ubede roditelje da zadrže dete koje je majka ostavila u bolnici nakon porođaja.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SREĆAN KRAJ ZA BOGDANA: Roditelji promenili odluku, preuzimaju bebu!

Izvor: Kurir, 03.Feb.2017

...Goran Radojičić, načelnik odeljenja Ginekologije Zdravstvenog centra u Vranju rekao je za Kurir da su se roditelji javili u petak ujutru I saopštili da su doneli odluku da ipak preuzmu bebu staru dve nedelje..-To smo jutros saznali dečak Bogdan ide svojoj kući To je srećan kraj priče, roditelji...

Nastavak na Kurir...

Majka se vratila po malog Bogdana kojeg je ostavila u bolnici u januaru

Izvor: Telegraf.rs, 04.Feb.2017, 10:12

Majka koja se porodila u Ginekološko-akušerskom odeljenju bolnice u Vranju pa pobegla, a sina ostavila, vratila se juče po malog Bogdana kojeg je rodila na Bogojovaljenje...Ona je juče sa suprugom došla po svoje, inače, peto dete, koje je ostavila najverovatnije zbog teške finansijske situacije,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.