POMAHNITALI OTAC UZEO PRAVDU U SVOJE RUKE Otkrivamo šta je prethodilo brutalnoj tuči Vranjanaca nasred ulice

Izvor: Press, 15.Okt.2019, 10:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

POMAHNITALI OTAC UZEO PRAVDU U SVOJE RUKE Otkrivamo šta je prethodilo brutalnoj tuči Vranjanaca nasred ulice

Iza jezivog snimka brutalne tuče iz Vranja, koji smo danas objavili, krije se sukob dve zaraćene grupe meštana o kojima smo i ranije pisali. Ispostavilo se da je muškarac pokošen na videu zapravo Boban M., koji je u lokalnom kafiću "Gajba", u društvu svog prijatelja, inače pripadnika Žandarmerije i jednog od vlasnika tog kafića, Davora Aleksića, maltretirao i pretukao Nemanju S.
Foto:blic >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
Sukob između Vranjanaca započet je u subotu uveče, kada se mladi Nemanja S. (24) u kafiću "Gajba" posvađao sa Davorom Aleksićem, pripadnikom Žandarmerije, i Bobanom M. inače radnikom jedne poznate firme koja se bavi obezbeđenjem.

Na Nemanju su, navodno, Boban i Davor nasrnuli i fizički, prilikom čega su mu polomili zube. Povređeni mladić je zatim otišao kući i ispričao svom ocu šta se dogodilo. Otac, razjaren činjenicom da su mu povredili sina, odlučio je da zakon uzme u svoje ruke i krenuo je u potragu za njima.
Foto: privatna arhiva / Facebook
Boban M.
U Partizanskoj ulici u Vranju pronalazi Bobana i tada ga, kao što se može videti na snimku, bukvalno kosi automobilom, podiže na haubu, a zatim Boban pada na zemlju. I tu nije kraj.
Nemanjin otac potom izlazi iz vozila i palicom nastavlja da batinja Bobana koji i dalje leži na pločniku. U jednom trenuktu, Bobanu u pomoć pritrčava prijatelj na koga takođe nasrću Nemanjin otac i Nemanja.
Kako naš portal nezvanično saznaje, u obe tuče je povređeno više osoba, dok je jedna zadobila teške telesne povrede i operisana je na hirurgiji. Očekuje se da se oglase PU Vranje kao i Osnovno javno tužilaštvo.
Inače, Žandarm Davor Aleksić i ranije se našao u redovima naših tekstova. On je zimus, u januaru, u dvorištu vranjske Gimnazije "Bora Stanković" sa Milošem Stojimenovićem pretukao dvojicu maloletnika koji su ranije tog jutra lomili inventar u njihovom kafiću "Gajba".
Ceo napad zabeležile su sigurnosne kamere na školi, a postoji i snimak koji svedoči o lomljenju u pomenutom kafiću.

Žandarm nasilnik poznat po problematičnom ponašanju
Kao što je "Blic" ranije pisao zbog poslova koji se kose sa službom, Davor Aleksić je i ranije imao problema. Jedan je od vlasnika lokala "Gajba", koji je inače poznat po raznim manjim ili većim incidentima, a za koji ceo grad zna da je mesto gde se maloletnicima služi alkohol.
Žandarm Aleksić je i pre brutalnog incidenta u januaru ove godine imao nekoliko razgovora sa pretpostavljenima, ali je tek tada suspendovan.
- Drži lokal, vezuje se za druženje sa problematičnim licima, bio je uključen i u neke poslove u kojima kao pripadnik Žandarmerije ne bi smeo. Pominje se i u sumnjivim poslovima povezanim za lokalne sportske klubove - kazao je tada izvor Blica.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Press...






Povezane vesti

PRITVOR NASILNICIMA IZ VRANJA Pomahnitali otac koji je "uzeo pravdu u svoje ruke" završio iza rešetaka, a krivične i za grupu koja je kobne noći PRETUKLA NJEGOVOG SINA

Izvor: Blic, 15.Okt.2019

Draganu S. (51), koji je sa sinom Nemanjom S. (24) u noći između nedelje i ponedeljka drvenim palicama pretukao Bobana M. u Vranju, određen je pritvor do 30 dana, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.