PLS - Smederevci pobeđuju i posle kazne, Kragujevčani nadigrani u Pirotu (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2019, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLS - Smederevci pobeđuju i posle kazne, Kragujevčani nadigrani u Pirotu (video)

Danas završene tri utakmice 16. kola Prve lige Srbije.

Ekipa Smedereva, koja je pre par dana kažnjena oduzimanjem 10 bodova zbog sumnji u nameštanje utakmice sa Kabelom, danas je na svom terenu savladala ekipu Dinama iz Vranja sa 2:1.

Nikola Stojković u 51. i Džon Mozes u 76. minutu bili su strelci za pobedničku ekipu, a jedni gol za goste delo je Simovića u 62. minutu.

Kragujevački Radnički je, tri dana posle velike pobede nad Grafičarom na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ''Marakani'', gostovao u Pirotu, gde je od imenjaka poražen sa 1:0.

Gol odluke u korist Radničkog iz Pirota postigao je Dimitrije Pobulić u 37. minutu meča, a možete da ga pogledate u prilogu, kao i ostale najzanimljivije detalje.

-- Jedinu pobedu od gostujućih ekipa danas je ostvario tim Žarkova koji je sa 1:0 savladao poslednjeplasiranu ekipu Budućnosti iz Dobanovaca.

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Vranje,   Kragujevac

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.