PLS - Slavlje Kragujevčana u Smederevu, Vranjanci najubedljiviji

Izvor: Sportske.net, 18.Nov.2019, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PLS - Slavlje Kragujevčana u Smederevu, Vranjanci najubedljiviji

Druga uzastopna pobeda kragujevačkog Radničkog.

Danas su odigrane utakmice 20. kola Prve lige Srbije, a u centru pažnje bio je duel starih rivala, Smedereva i kragujevačkog Radničkog, bez obzira što su i jedni i drugi trenutno u donjem delu tabele.

Bolji su bili Kragujevčani, koji su do pobede došli golom Maksimovića u 55. minutu i koji su se ovim trijumfom probili na deveto mesto na tabeli.

U ostalim mečevima najubedljiviji su bili fudbaleri Dinama >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << iz Vranja, koji su na svom terenu savladali beogradski Sinđelić sa 4:1.

Grafičar se vratio na prvo mesto na tabeli, pošto je na svom terenu savladao poslednjeplasiranu ekipu Budućnosti iz Dobanovaca rezultatom 2:0. Oba gola postignuta su u drugom poluvremenu, Konatar je u 48. minutu ''načeo'' goste, a Stanojev je u 67. minutu postavio konačan rezultat.

Istovremeno, drugoplasirani Zlatibor je osvojio bod protiv Kabela, nije bilo golova.

Prva liga Srbije, 20. kolo

Radnički (P) – OFK Žarkovo 2:3

Novi Pazar – Kolubara 0:0

Grafičar – Budućnost (D) 2:0

Smederevo – Radnički (Kg) 0:1

OFK Bačka – Metalac 3:1

Kabel – Zlatibor 0:0

Dinamo – Sinđelić 4:1

Zemun – Trajal 2:1.

- Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Vranje,   Kragujevac

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.