Izvor: JUGpress.com, 27.Jan.2023, 22:29

Ove subote u vranjskom bioskopu dva filma

VRANJE

Na repertoaru vranjskog bioskopa, u subotu, 28. januara, su dva filma.

Za najmlađu publiku od 12 sati je animirani film „Neverovatni Moris“.

Istog dana u večernjem terminu, od 20 sati, na repertoaru je film „Vavilon“. Reč je o drami sa elementima komedije koja se u bioskopima pojavila početkom januara ove godine.

„Film je originalna priča epskih razmera smeštena u gradu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << Los Anđeles 1920, predvođena Bredom Pitom, Margo Robi, Dijegom Kalvom, kao i ansamblom koji čine Džovan Adepo, Li Jun i Džin Smart. Priča o ogromnoj ambiciji i nečuvenim ekscesima, prati uspone i padove više likova tokom ere neobuzdane dekadencije i izopačenosti koja je vladala u počecima Holivuda“, poručuju iz produkcije.

Karte za bioskopske projekcije mogu se kupiti na biletarnici Pozorišta u čijoj se sali i odvijaju projekcije.

3

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.