Otvoren salon “Forma Ideale” u Vranju

Izvor: JužneVesti.com, 04.Jun.2020, 17:13

Otvoren salon “Forma Ideale” u Vranju

Najveći srpski proizvođač nameštaja Forma Ideale otvorio je danas svoj prvi salon u Vranju, a 38. u Srbiji, u ulici Partizanski put 1. Izložbeno - prodajni salon u Vranju je prvi koji je kompanija otvorila u godini kada obeležava 25 godina rada. Salon se prostire na 500 kvadrata, organizovan je kao dvoetažna celina i uređen je prema savremenim enterijerskim trendovima.

Posetiocima salona na raspolaganju će biti kompletna ponuda pločastog i tapaciranog >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << nameštaja kompanije Forma Ideale, a osim akcijskih popusta i sniženja od 20 % omogućene su i usluge isporuke i montaže, kao i učlanjenje u program lojalnosti koji donosi mogućnost popusta od 5 % na kupovinu.

U salonu u Vranju smo izložili najpopularnije modele iz naše kolekcije, nekoliko stotina komada nameštaja. Sve što nije u salonu, dostupno je na sajtu i može da se poruči. Ove godine ćemo upriličiti kolekciju novog nameštaja, prošle godine ona je bila motivisana duhom Italije, ove će to biti nešto drugo i u Vranju će biti predstavljeno kada i u ostalim gradovima. Kupce očekuju izuzetno povoljni uslovi plaćanja, od kojih su najznačajniji odloženo plaćanje čekovima do 12 meseci, kao i mogućnost kupovine preko administrativne zabrane - kaže PR menadžer Nikola Ružičić.

U salonu su izloženi najpopularniji modeli iz kolekcije; foto: Forma Ideale Dodaje i da preko 90% domaćinstava u Srbiji poseduje neki komad nameštaja ove kompanije, pa je to i kreiralo slogan koji podvlači dosadašnje poslovanje - “25 godina deo vašeg doma - Forma Ideale”.

Radno vreme salona radnim danima biće od 8 do 21 sat i subotom od 8 do 17 sati.

Kompanija Forma Ideale je regionalni lider industrije nameštaja sa preko 1.700 zaposlenih u više od 30 gradova i 38 salona nameštaja u Srbiji. Sedište kompanije je u Kragujevcu, gde je smeštena proizvodnja pločastog nameštaja, dok se tapacirani nameštaj proizvodi u Majdanpeku.

Kupce očekuju sniženja, povoljnosti pri plaćanju, mogućnost isporuke i montaže; foto: Forma Ideale Proizvodno-skladišni prostor kompanije se prostire na približno 70.000 kvadrata , a godišnji kapacitet proizvodnje je 2,5 miliona komada pločastog nameštaja.

Forma ideale je i najveći srpski izvoznik nameštaja, sa izvozom na 4 kontinenta u preko 50 zemalja.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.