Otvoren parking kod Bolnice

Izvor: OkRadio.rs, 22.Sep.2016, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren parking kod Bolnice

Posle dva meseca intenzivnih radova, završen je i pušten u upotrebu parking kod ZC Vranje u Dunavskoj ulici. Prema navodima iz Direkcije za izgradnju, novi parking se prostire na 1.200 kvadrata. Vrednost  ove investicije je 4,3 miliona dinara, radove je izvelo preduzeće „Saba Belča“ iz Preševa. Novi parking izgrađen je s namerom da se ublaži problem ulaska privatnih vozila u krug Bolnice, kažu nadležni.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

POLA MILIONA za 60 metara

Izvor: OkRadio.rs, 23.Sep.2016, 10:10

Ulica u samom srcu Vranja, iza zgrade „Telekoma“ , konačno je asfaltirana. Ona predstavlja krak ulice 29. novembra, i godinama unazad bila je izostavljena iz planova za asfaltiranje i sređivanje. Prema rečima Saše Sentića, direktora Direkcije za izgradnju, vrednost radova na asfaltiranju...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.