Izvor: JUGpress.com, 15.Jan.2021, 12:37

Otvoren Lidl i u Vranju

VRANJE

Početak rada novog objekta Lidl u ritejl parku ,,Zona“ u Vranju simboličnim presecanjem vrpce označili su zamenica gradonačelnika Vranja Zorica Jović i predstavnici ove nemačke kompanije.

Jović je izjavila da će u ovom objektu raditi 40 mladih ljudi iz ovog grada i da će kompanija Lidl u lokalnoj samoupravi imati podršku i otvoren, partnerski odnos.

Ona je potom sa gradskim većnicima Bojanom Kostićem i Nebojšom Zupančićem obišla >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << objekat, površine 2.300 kvadratnih metara.

Potrošačima je na raspolaganju 1.800 artikala, od kojih je 400 proizvedeno u Srbiji. Dolazak Lidla uspešno je realizovan uz pomoć pet građevinskih firmi, rekla je Jasmine Šrndić, predstvanik kompanije.

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.