Otpuštene radnice Fabrike „Geox“ u Medija centru

Izvor: JUGpress.com, 21.Sep.2016, 09:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otpuštene radnice Fabrike „Geox“ u Medija centru

VRANJE

U četvrtak u Medija centru u Beogradu, bivše radnice Fabrike obuće „Geox“ u Vranju, Gordana Krstić i Gabrijela Krstić održaće konferenciju za novinare.

Ovaj događaj organizuju Udruženi sindikati „Sloga“ iz Beograda koji su stali u zaštitu radnica nakon  što su im uručeni otkazi  ovoj italijanskoj firmi koja ima fabriku u Vranju.

„To je prilika da predstavnici beogradskih >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << medija čuju priče dve radnice

o tome kako se neki inostrani  investitori odnose prema zaposlenima u Srbiji. One će govoriti o pretnjama, šikaniranju i maltretiranju radnika u fabrici koja zapošljava 1.200 ljudi“, kaže predsednik sindikata „Sloga“  Željko Veselinoivić.

Gordana i Gabrijela dobile su otkaz nakon suprostavljanja menadžmentu firme zbog , kako kažu,  mobinga kojim su svakodnevno izloženi radnici u ovoj fabrici.

PodeliteŠtampajFacebookTwitterGoogleEmailSkype

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.