Otpuštena 33 pacijenta iz kovid bolnica u Vranju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Avg.2020, 10:25

Otpuštena 33 pacijenta iz kovid bolnica u Vranju

Prema jutrošnjim podacima, ukupan broj pacijenata koji se od koronavirusa leče u četiri kovid bolnice u Vranju je 117, od čega kovid pozitivnih 65.

Među hospitalizovanima nema dece.

Trenutan broj slobodnih mesta je 98.

Na kućno lečenje otpuštena su 33 pacijenta, a jedan pacijent je transportovan u Klinički centar Niš, pokazuju podaci gradskog Štaba za vanredne situacije.

Tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << jučerašnjeg dana, u vranjskoj kovid ambulanti ATD obavljena su 252 pregleda, od čega prvih pregleda: 54, kontrolnih: 198.

Uzorkovana je krv kod 102 lica i sačinjeno 113 RTG snimaka pluća. U ATD ambulanti urađeno je 70 brzih testova, kao i 74 PCR testa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

U vranjskim kovid-bolnicama 27 obolelih manje nego juče

Izvor: Danas, 01.Avg.2020

Prema podacima gradskog Štaba za vanredne situacije od jutros, u kovid-bolnicama u Vranju nalazi se 27 pacijenata manje u odnosu na prethodni izveštaj.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.