Otkriveno deset migranata sakrivenih u kamionu kod Bujanovca

Izvor: JužneVesti.com, 27.Feb.2021, 20:14

Otkriveno deset migranata sakrivenih u kamionu kod Bujanovca

Grupu od 10 migranata među kojima je bilo i dece otkrili su vranjski carinici, saopštavaju u Upravi carina, u kamionu koji je prevozio robu do Bujanovca.

Krajnji cilj migranata bila je Zapadna Evropa, ali su greškom ušli u kamion čija je krajnja destinacija Srbija, jer su otkriveni u kamionu kojim je prevožena ocarinjena roba za firmu čije je sedište na jugu Srbije.

Naime, kada je po zahtevu za istovar >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << robe, kamion beogradskih registarskih oznaka pristigao u pomenutu firmu, dežurni službenik iz carinske ispostave Vranje je prilikom skidanja carinske plombe začuo ljudske glasove u unutrašnjosti vozila. O sumnji da se u kamionu nalaze migranti odmah su obavešteni MUP i nadležno tužilaštvo - saopštavaju iz Uprave carina.

Čim je otvoren tovarni deo kamiona, pred carinicima i policajcima ukazalo se 6 odraslih osoba i 4 dece, a reč je o porodicama avganistanskih državljana koji su u taj kamion ušli u Grčkoj sa ciljem da dođu do Evrope.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.