Osumnjičeni za ubistvo petogodišnjeg dečaka predat sudu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Feb.2011, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osumnjičeni za ubistvo petogodišnjeg dečaka predat sudu

VRANJE -

Preševska policija privela je danas istražnom sudiji Višeg suda u Vranju muškarca (22) iz sela Miratovac, opština Preševo, osumnjičenog za ubistvo petogodišnjeg dečaka Nijaza Ibrahilija, saopštila je Policijska uprava u Vranju.

Dečak je ubijen u sredu, u popodnevnim satima, u selu Miratovac, a osumnjičeni je, kako je rečeno, rođak ubijenog. Motiv tog gnusnog ubistva je najverovatnije krvna >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << osveta, kažu meštani sela.

Portparol Policijske uprave u Vranju major Dragan Stamenković rekao je da će identitet osumnjičenog biti objavljen danas, pošto se obezbede svi dokazi za ubistvo.

Portparol Višeg suda u Vranju Miroslava Ristić kazala je Tanjugu da je obdukcioni nalaz tela nastradalog obavljen i da će istražnom sudiji Višeg suda u Vranju Nadi Čović biti dostavljen u ponedeljak.

Miratovac je čisto albansko selo, nalazi se dva kilometra južno od Preševa, uz samu granicu s Makedonijom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.