Osumnjičeni za ubistvo devojke na pumpi u Vranju izvršio samoubistvo

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Feb.2021, 14:56

Osumnjičeni za ubistvo devojke na pumpi u Vranju izvršio samoubistvo

Muškarac M. S. (1974) iz Vranja, za kojim je policija intenzivno tragala zbog postojanja osnova sumnje da je u Vranju izvršio krivično delo ubistvo, danas je izvršio samoubistvo, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

On je kako se sumnjalo, 20. februara ove godine, u večernjim satima, unutar prostorija jedne pumpe u Vranju, iz pištolja u ilegalnom posedu, ispalio više hitaca u dvadesetsedmogodišnju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ženu, koja je od zadobijenih povreda preminula na licu mesta.

M. S. je potom pobegao, ali ga je policija ubrzo identifikovala i nakon intenzivne akcije danas pronašla u pomoćnom objektu jedne porodične kuće u Vranju, navodi se u saopštenju MUP-a.

Tom prilikom, nakon uspostavljanja blokade područja i mesta gde se skrivao, osumnjičeni je izvršio samoubistvo.

Uviđaj lica mesta izvršiće zamenik Višeg javnog tužilaštva u Vranju i pripadnici Policijske uprave u tom gradu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sara sahranjena uz prisustvo 200 ljudi

Izvor: OkRadio.rs, 22.Feb.2021

Sara Asanović (27), koja je u subotu ubijena u Vranju na benziskoj pumpi, sahranjena je u ponedeljak na Romskom groblju. Saru je na večni počinak ispratilo oko 200 ljudi. Za to vreme u centru Vranja bile su jake policijske snage, jer je više ljudi prijavilo da je videlo osumnjičenog za ubistvo...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.