Organizovan prijem za predstavnike reprezentacije Srbije u futsalu

Izvor: OkRadio.rs, 05.Okt.2023, 10:43

Organizovan prijem za predstavnike reprezentacije Srbije u futsalu

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković i član Gradskog veća Nenad Đorđević priredili su prijem za direktora futsal selekcija FSS Bojana Pavićevića, selektora futsal reperezentacije Dejana Majesa i igrače.Gradonačelnik je gostima najpre poželeo srdačnu dobrodošlicu, ističući veliko zadovoljstvo zbog boravka futsal reprezentacije u Vranju. ,,Vaša sutrašnja utakmica u Vranju  će biti pravi spektakl za  naše sugrađane. Veoma mi je drago zbog decentralizacije sportskih događaja i prilike da i mi ovde gledamo sport na vrhunskom nivou. U Sportskoj hali u Vranju je nedavno kompletno zamenjen parket prema svim propisanim standardima, pa se nadam da su vam uslovi dobri, kako za održavanje treninga,...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Prijem za reprezentativce Srbije u futsalu u Gradskoj kući u Vranju

Izvor: Danas, 05.Okt.2023

Uoči sutrašnje kvalifikacione utakmice za Svetsko prvenstvo u futsalu, između Srbije i Ukrajne gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković priredio je prijem za selektora Dejana Majesa i reprezentativce.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.