Organizacije „Pomoć deci“ stipendira učenike na jugu Srbije

Izvor: juGmedia, 24.Nov.2013, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Organizacije „Pomoć deci“ stipendira učenike na jugu Srbije

VRANJE/BUJANOVAC/SURDULICA/VLADIČIN HAN – U okviru projekta “Znanjem i veštinama protiv siromaštva“  udruženje Pomoć deci iz Beograda raspisalo je konkurs za stipendiranje učenika koji ističe 30.novembra.Konkurs je namenjen učenicima srednjih škola iz materijalno ugroženih porodica iz Vranja, Bujanovca, Surdulice i Vladičinog Hana,koji su prvi put upisani u određeni >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << razred u tekućoj školskoj godini, čije se školovanje finansira iz budžeta, koji imaju državljanstvo Republike Srbije, a koji nisu korisnici neke druge stipendije ili kredita.

Biće dodeljeno 40 stipendija,prijave se podnose u školama gde su kandidati upisani i pohađaju nastavu.Škole će konkursnu dokumentaciju proslediti projektnom timu Pomoć deci, koji će

prema datim kriterijumima utvrditi preliminarnu rang-listu. Predlog rang liste biće objavljen do 12.decembra.

Stipendija pokriva 9 meseci školske 2013/2014. godine i biće isplaćena u tri rate.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.