Opreznije zbog magle

Izvor: RTS, 22.Sep.2014, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opreznije zbog magle

Magla otežava saobraćaj na području Velikog Gradišta, Kraljeva i Vranja, saopštio je Auto-moto savez Srbije. Na granicama uobičajena čekanja. Saobraćaj ka Kladovu se postepeno normalizuje.

U područjima sa maglom vidljivost je smanjena na 100 metara, pa se vozačima savetuje da sporije voze i održavaju veće odstojanje između vozila.

Slaba do umerena kiša praćena grmljavinom pada na području Vojvodine, a kroz klisure i useke učestala je pojava odrona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Zbog obilnih padavina i nanosa kamenja i blata, došlo je do oštećenja mosta, pa je neprohodan putni pravac Brza Palanka - Kladovo u istočnoj Srbiji.

Saobraćaj je je normalizovan od Porečkog mosta preko Miloševe kule do Rgotine, a naizmenično se propuštaju vozila od Donjeg Milanovaca preko Tekije ka Kladovu.

Prema podacima Uprave granične policije, trenutna zadržavanja putničkih vozila na ulazu i pri izlazu iz Srbije su do 30 minuta, navedeno je u saopštenju.

Na graničnom prelazu Šid, na izlasku iz naše zemlje, teretna vozila čekaju tri sata.

Saobraćaj u Beogradu jutros je pojačan na prilazima gradu, na Brankovom i Pančevačkom mostu i "Gazeli".

Na beogradske ulice izašlo je 1.243 vozila javnog gradskog prevoza, od kojih 130 tramvaja, 94 trolejbusa i 1.019 autobusa, rečeno je Tanjugu u dispečerskoj službi GSP "Beograd".
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.