Oprez zbog vlažnih kolovoza

Izvor: RTS, 06.Dec.2017, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oprez zbog vlažnih kolovoza

Zbog kiše i slabog snaga kolovozi u Srbiji su mestimično vlažni. Slab sneg pada na Kopaoniku i Crnom Vrhu, dok susnežice koja se ne zadržava na kolovozu ima u nižim predelima Vranja i Dimitrovgrada, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Magle ima na prilazima Kopaoniku, na prevoju Čestobrodica između Paraćina i Zaječara, od >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Požarevca ka Velikom Gradištu.
Vozače očekuje dobra prohodnost na auto-putevima i putevima I i II prioriteta u nižim predelima, kolovozi su mokri ili pod manjim snežnim pokrivačem kojeg ima u raskvašenom stanju, dok na putevima II i III prioriteta u višim predelima treba računati na sneg na kolovozu, navedeno je u saopštenju.
Prestanak padavina i porast dnevnih temperatura, koje se prema najavama meteorologa očekuju u toku dana, doprineće dobroj prohodnosti puteva.
Prema podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima zadržavanja za putnička vozila nisu duža od 20 minuta.
Zadržavanja za teretna motorna vozila na izlazu Srbije na graničnom prelazu Horgoš su oko 90 minuta, dok teretnjaci na prelazima Batrovci i Šid čekaju oko tri sata, naveo je AMSS.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.