Opet opljačkana menjačnica u centru grada

Izvor: juGmedia, 16.Maj.2015, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opet opljačkana menjačnica u centru grada

VRANJE – Menjačnica u centru grada, ulici Žikice Jovanovića Španca opljačkana je u sred bela dana. Lopov je ušao sa pištoljem i od radnice uzeo oko 100 000 dinara i 800 evra, saznaje JuGmedia.

U policiji nam je rečeno da je uviđaj završen i da policija traga za počiniocem. Radnica kaže da je sedela za pultom, kada je čovek koga poznaje ušao sa pištoljem i uzeo sav novac.

Svedoci tvrde da je reč o osobi koja je pre par dana opljačkala menjačnicu u pešačkoj zoni. On se čak i nije krio niti maskirao.

(Kraj)iva

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Razbojnik hara Vranjem, policija ne reaguje!

Izvor: OkRadio.rs, 16.Maj.2015

Menjačnica „Auto plus“ u centru Vranja, kod gradske crkve, opljačkana je u subotu u sred bela dana. Razbojnik je uz pretnju oružjem od radnice menjačnice oteo 800 evra i oko 100.000 dinara. Policija je izvršila uviđaj, a sumnja se da je reč o razbojniku Saši Grujiću, koji je pre samo...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.