On je loptu zamenio mikrofonom, a mogao je biti novi Siniša Mihailović!

Izvor: Poznati.info, 19.Avg.2015, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

On je loptu zamenio mikrofonom, a mogao je biti novi Siniša Mihailović!

Pevač benda Pajtosi, Đorđe Popović do pre samo 3 godine bio je prvotimac fudbalskog kluba Dinamo iz Vranja, odakle je i Đorđe poreklom. Kao mali je prošao kroz omladinsku školu fudbala ovog kluba i pokazao neverovatan talenat i potencijal.

Njegovi prijatelji iz kluba rekli su nam da je uz Stefana Ćukovića, Đorđevog najboljeg prijatelja koji sada već igra fudbal u Kanadi, Đorđe bio najveća uzdanica Dinama >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << iz Vranja, i neko ko je mogao da postane novi Siniša Mihajlović. Pogledajte snimak na YouTube gde Đorđe postiže pogodak iz slobodnog udarca sa velike udaljenosti, kao nekada slavni Siniša Mihajlović, pa prosudite sami:



Autor: Goran, Foto: Privatna arhiva

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.