Izvor: JUGpress.com, 26.Avg.2019, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oldtajmeri oduševili Vranjance

VRANJE

U nedelju, poslednjeg dana kulturno-turističke manifestacije “Dani Vranja” organizovana je izložba oldtajmera. Na šetalištu u centru grada 11 vlasnika četvorotočkaša parkirali su svje ljubimce. Najveću pažnju privukao je “mini moris” iz Severne Makedonije star 60 godina, kao i legendarni “fića”.

Izložba oldtajmera je bila revijalnog karaktera.

Izloženo je više tipova >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << automobila, od popularnog fiće, preko mini morisa, renoa, pežoa, opela do forda.

Vranjanci su sa velikom pažnjom i puni nostalgije razgledali parkirane automobile koji su bili popularni u dobra stara vremena.

Za većinu njih bila je to prava atrakcija.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.