Izvor: Blic, 09.Jul.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oko 30 sela bez struje zbog nevremena

Oko 30 sela je bez struje zbog velikog nevremena koje je u utorak zahvatilo Vranje i jug Srbije.

Najveća šteta je na energetskim objektima u opštini Vladičin Han gde ni danas nema struje, saopštila je danas vranjska Elektrodistribucija.

Zbog jučerašnjeg velikog nevremena i oluje, Dispečerski centar Elektrodistribucije u Vranju samo u opštinama Vranje i Vladičin Han zabeležio je više od 40 kvarova na elektromreži.

Vranjska Elektrodistribucija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << saopštila je da su do danas do 10.00 otklonjeni kvarovi u više gradskih ulica i tri sela - Rataju, Aleksandrovcu i Kupinincu, a agenciji Beta je potvrđeno da tehničari i dalje rade na terenu.

Jučerašnje nevreme u Vranju i okolini nanelo je velike štete poljoprivredi, zgradama, vozilima. Opštinske sužbe u Vranju od jutros saniraju posledice nevremenana i procenjuju stetu.

Prema podacima Meteorološke stanice u Vranju, juče oko 16.00 kotlinom Južne Morave vetar je duvao brzinom od 60 kilometara na sat.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.