Odbrana Dinama pojačana petoricom fudbalera

Izvor: JužneVesti.com, 18.Jan.2019, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbrana Dinama pojačana petoricom fudbalera

Iz Švedske, Južne Koreje, Makedonije i Bosne i Hercegovine pristigli su odbrambeni fudbaleri u Dinamo, kaže predsednik Dragan Antić, a tu je i domaći internacionalac Miloš Ožegović. Kako bi sakupio novac za novajlije, superligaš iz Vranja će morati da proda jednog od najistaknutijih pojedinaca Zakaria Suraku.

Ožegović je najpoznatiji na ovim prostorima među pristiglim fudbalerima, pošto je igrao za brojne domaće klubove, među kojima pirotski Radnički >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i surdulički Radnik. U Dinamo stiže sa Islanda, iz kluba Vikingur.

Redove Dinama pojačala su dvojica štopera - 19-godišnji David Nikolčić iz Bosne i Hercegovine, koji je do sada igrao u Zvijezdi iz Gradačca, kao i 28-godišnji Bokar Sejdou iz Švedske, priča Antić, koji je nekada bio igrač Bordoa.

Dres kluba iz Vranja obući će i 19-godišnji levi bek iz Južne Koreje Džaemin Bjeon, kao i godinu dana stariji golman iz Makedonije Borjan Pančevski, koji je do sada branio za FK Đorče Petrov.

Očekujemo još jednog Brazilca štopera i levo krilo Grka. Ima dosta interesovanja za Suraku, tako da ćemo da ga prodamo, jer smo malo utanjili sa finansijama. Moramo da ga prodamo da bismo doveli te igrače i da bismo isplatili sve, pošto ne volimo da ostajemo dužni - priča Antić.

Podsetimo, brojni fudbaleri napustili su Dinamo ove sezone, a pre odbrambene “petorke” stigao je samo mladi fudbaler iz Nigerije Samuel Igbiriki. Vranjanci će se na pripeme uputiti sutra, a odredište je Turska, grad Belek.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.