Odbornici o REBALANSU BUDŽETA i poslovanju JAVNIH PREDUZEĆA

Izvor: OkRadio.rs, 08.Jul.2019, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbornici o REBALANSU BUDŽETA i poslovanju JAVNIH PREDUZEĆA

Zamenik predsednika Skupštine grada Vranja Gradimir Jovanović sazvao je 36. sednicu gradskog parlamenta, koja će biti održana u četvrtak 11. jula. Na dnevnom redu skupštinskog zasedanja je pet tačaka.   Odbornici će se izjasniti o Predlogu Odluke o izmeni i dopuni Odluke o budžetu grada Vranja za 2019. godinu.   Raspravljaće se i o informaciji o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz programa poslovanja javnih preduzeća i Predlogu Odluke o izmeni i dopuni Odluke o socijalnoj zaštiti.   Sednica počinje u 9 sati.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Skupština o završnom računu, rebalansu budžeta i zaduživanju

Izvor: SandzakPress.net, 08.Jul.2019

Odbornici Skupštine Novog Pazara razmatraće na današnjem zasjedanju odluke o završnom računu budžeta za 2018. godinu, prvom rebalansu budžeta za ovu, kao i uzimanju kredita od 180 miliona dinara, javlja radio Sto plus. Završni račun prošlogodišnjeg budžeta pokazuje da se u gradsku kasu slilo...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.