Od subote,20. avgusta, kreće nova bioskopska sezona

Izvor: OkRadio.rs, 18.Avg.2022, 09:12

Od subote,20. avgusta, kreće nova bioskopska sezona

Nakon letnje pauze u subotu, 20. avgusta, počeće nova sezona u vranjskom bioskopu. Kao i obično filmovi će se prikazivati subotom, a na repertoaru će biti dva filma. U prepodnevnim satima u terminu za najmlađe gledaoce, od 12 sati, je film pod nazivom ,,Malci 2: Gruov početak’’. Reč je o animiranoj akcionoj komediji koja govori o najvećem superzlikovcu sveta koji upoznaje legendarne Malce. Mnogo pre nego što je postao zao, Gru je bio dvanaestogodišnjak iz predgrađa, koji je ‘70. godina kovao plan kako da iz svog podruma pokori svet. Nije išlo naročito dobro. Kada su se Gruu putevi ukrstili sa...
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Vranju u subotu počinje nova bioskopska sezona

Izvor: Danas, 18.Avg.2022

Posle letnje pauze u subotu, 20. avgusta, startuje nova bioskopska sezona u sali Pozorišta "Bora Stanković" kada će se u dva termina prikazivati filmovi za decu i odrasle.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.