Od naredne godine novinarska nagrada u čast Slađani Veljković

Izvor: JužneVesti.com, 09.Jul.2018, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od naredne godine novinarska nagrada u čast Slađani Veljković

Centar za medijsku transparentnost i društvenu odgovornost iz Vranja ustanovio je novinarsko priznanje koje će nositi ime Slađane Veljković, novinarke koja je preminula 2011. godine.

Priznanje će se dodeljivati 8. jula autoru najbolje novinske reportaže. O propozicijama konkursa i načinu prijavljivanja više informacija biče objavljeno početkom septembra .

Novinarka Slađana Veljković, čije će ime nositi ova nagrada, svoju karijeru započela je u novinama >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Vranjskim, gde je bila i dugogodišnja urednica. Poslednje 3 godine radila je u Večernjim novostima, gde je u prepoznatljivom stilu izveštavala o svim događajima sa juga Srbije, a njene reportaže i takozvane "ljudske priče" su se prepričavale u ovoj redakciji.

Preminula je u 41. godini, 8 jula 2011. godine.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.