Od još troje preminulih od korone u Srbiji dvoje na jugu Srbije, u Nišu i Vranju

Izvor: JužneVesti.com, 24.Okt.2020, 16:51

Od još troje preminulih od korone u Srbiji dvoje na jugu Srbije, u Nišu i Vranju

Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja, u Srbiji je od juče do danas detektovano 757 zaraženih virusom korona, što je najveći dnevni broj novozaraženih od početka epidemije. Preminule su tri osobe, od kojih jedna u Kliničkom centru Niš, a jedna u vranjskom Zdravstvenom centru. Ukupan broj hospitalizovanih u kovid objektima niškog Kliničkog centra je 43, od toga 32 pozitivna, a troje je na respiratorima.

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

KC Niš: Preminuo kovid pacijent u Vranju

Izvor: OkRadio.rs, 24.Okt.2020

Uprkos svim naporima lekara Zdravstvenog centra Vranje, jedan pacijent sa potvrđenim virusom Covid-19 je preminuo, saopšteno je iz Kliničkog centra u Nišu. Još jedan kovid pacijent je preminuo i u KC Niš, navodi isti izvor.    Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja, u Srbiji je...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.