Obustava saobraćaja zog radova u Bore Stankovića

Izvor: OkRadio.rs, 01.Avg.2020, 09:44

Obustava saobraćaja zog radova u Bore Stankovića

Zbog početka radova na rekonstrukciji ulice “Bore Stanković” u Vranju, u subotu 1. avgusta, obustavlja se saobraćaj u zoni radova, od Dunavske ulice do kružnog toka i privremenom saobraćajnom signalizacijom preusmerava na alternativne pravce. Zabrana saobraćaja važi do završetka radova. Dok  traju  radovi  u  ulici  “Bore  Stankovića”  važi  horizontalna  i  vertikalna privremena signalizacija postavljena od strane JP „Urbanizam i izgradnja grada Vranja“ urađena od strane Saobraćajnog instituta CIP u Beogradu.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Od danas se obustavlja saobraćaj od Dunavske do kružnog toka

Izvor: VOM.rs, 01.Avg.2020

Od danas se obustavlja saobraćaj od Dunavske do kružnog toka. . Zbog početka radova na trećoj fazi na rekonstrukcije ulice „Bore Stanković“ u Vranju, dana od danas se obustavlјa saobraćaj u zoni radova, od Dunavske ulice do kružnog toka. Branimir Stojančić direktor Javnog preduzeća „Urbanizam...

Nastavak na VOM.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.