Izvor: JUGpress.com, 05.Dec.2019, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obuka o unapređenju komunikacionih veština

VRANJE

U sali Načelstva u Vranju za službenike Gradske uprave održana je obuka o unapređenju komunikacionih veština. Obuku sprovodi Stalna konferencija gradova i opština SKGO.

Načelnik Gradske uprave Dušan Aritonović je podsetio na značaj komunikacionih veština i to, kako u svakodnevnom životu, tako i u poslovnoj komunikaciji, naročito kada je reč o radu organa javne uprave i komunikaciji koju ostvaruju službenici i naši građani.

„U >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << tom cilju, u poslednje vreme, doneti su brojni podzakonski i opšti akti, a Gradska uprava je usvojila i Kodeks profesionalne etike službenika i nameštenika. Gradska uprava će nastaviti sa edukacijama i unapređenjem stručnih znanja i veština, odnosno unapređenjem usluga i usavršavanjem u svim oblastima koji utiču na bolje funkcionisanje Gradske uprave. Poslovna i profesionalna komunikacija utiču na ugled Gradske uprave kao javnog servisa i bitno određuju stav i mišljenje građana u čijoj smo službi. Težimo ka tome da jačamo odnos poverenja sa korisnicima naših usluga i zato ćemo i ubuduće rado biti deo ovakvih aktivnosti koje profesionalne kompetencije i kvalitet pruženih usluga građanima stavljaju na viši nivo“, rekao je Arironović koji se zahvalio realizatorima ovog projekta.

U prisustvu predstavnice SKGO Marije Lukić, predavač Nataša Ristić.

Obuka se realizuje u okviru projekta „Unapređenje administrativne efikasnosti i delotvornosti na lokalnom nivou“ uz finansijsku podršku nemačke razvojne saradnje u okviru GIZ projekta „Podrška reformi javne uprave u Republici Srbiji“.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.