Obijene i poplavljene prostorije Dinama iz Vranja, kiselinom poliven nameštaj i legitimacije (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 24.Sep.2014, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obijene i poplavljene prostorije Dinama iz Vranja, kiselinom poliven nameštaj i legitimacije (VIDEO)

Vandali ukrali sportsku opremu, kancelarijski materijal i sredstva za održavanje higijene

Nepoznati počinioci su sinoć obili i poplavili prostorije Dinama iz Vranja, pre toga su napravili još veće probleme klubu pošto su sonom kiselinom polili preko 100 legitimacija igrača i trenera. Osoblje kluba je pokušalo da ukloni kiselinu, ali još nije poznato da li će igrači i treneri morati da vade nove isprave. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Pritom su vandali kiselinom zasuli nameštaj i kompjutere, a iz zgrade kluba su odnete tri sportske torbe, dve jakne za trening, velika količina kancelarijskog materijala i sredstva za čišćenje. Na kraju su stavili peškire u lavabo i poplavili prostorije.

„Materijalna šteta nije velika, ali nam nije jasno zašto je to neko učinio. Policija je izvršila uviđaj i videćemo šta će saopštiti. Nadam se da će počinioci biti pronađeni pa da kažu zašto su to uradili“, rekao je predsednik kluba Borivoje Antić.



Ovo nije prvi put da su prostorije Dinama iz Vranja obijene, to se desilo nekoliko puta poslednjih godina, a policija nijednom nije uspela da pronađe krivce.

(FOTO: screenshot youtube.com/rtvranje)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.