Obeležen ulaz u Vranjsku Banju

Izvor: JUGpress.com, 16.Avg.2018, 18:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obeležen ulaz u Vranjsku Banju

VRANJE-VRANJSKA BANJA

Jedna od najtoplijih banja u Evropi, Vranjska Banja nadomak Vranja, nastoji da na razne načine privuče turiste, ali i sve one kojima lekovita svojstva tople vode pomažu u lečenju raznih bolesti.

 U cilju promocije Vranjske Banje, kao turističkog mesta, kod mosta na Južnoj Moravi, na samom su ulazu  postavljeni su turistička mapa i dva jarbola sa zastavama Republike Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i Gradske opštine Vranjska Banja. Prostor je oplemenjen i sadnjom lepog cveća.

„Na mapi su ucrtane sve značajnije lokacije u Vranjskoj Banji i okolini koje bi trebalo obići, tako da je to od značaja za turiste, čije su reakcije pozitivne“, kaže predsednik Gradske opštine Vranjska Banja, Dragan Sentić.

U Banji se aktivno radi i na uređenju infrastrukture, asfaltiraju se ulice, nedavno su završeni radovi na postavljanju vodovodne mreže u Balkankoj ulici na koju su meštani čekali decenijama, a u toku je i čišćavanje kinetiranog kanala za odvod bujične i atmosferske vode. Sve aktivnosti usmerene su na razvoj ovog turističkog mesta i poboljšanje uslova života njegovih stanovnika.

U Balkanskoj ulici završeni su radovi na produžetku vodovodne mreže u dužini od 220 metara. Meštani ovog dela Vranjske Banje koji spada u uži centar nisu imali sprovedenu vodovodnu mrežu sve do sada. Kako je izjavio predsednik Sentić vrednost radova, koje je izvodio vranjski „Vodovod“ je 460.000 dinara od čega je Banja učestvovala sa 33 odsto utrošenih para.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.