Obdukcija pokazala da majka koju su pretukli sinovi nije umrla od batinjanja

Izvor: JUGpress.com, 04.Maj.2018, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Obdukcija pokazala da majka koju su pretukli sinovi nije umrla od batinjanja

VRANJE-TRGOVIŠTE

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je da se na osnovu obdukcionog nalaza utvrđuje da je pokojna Javorka. A. iz Trgovišta zadobila tešku telesnu povredu koja nije u direktnoj uzročnoj vezi sa njenim umiranjem. Njenim sinovima Dejanu (30)  i Martinu (38) iz Trgovišta na teret se stavlja krivično delo nasilje u porodici, za koje je zaprećena kazna zatvora u trajanju od dve do deset godina, kaže Leposava Jovčić PR u Višem javnom tužilaštvu >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << u Vranju.

Braća Dejan i Martin Aleksić iz Trgovišta uhapšeni su zbog sumnje da su krajem februara brutalno na smrt pretukli majku Javorku, staru 68 godina.

Onu su prema priči komšija tukli majku kad nije imala para da im da i stalno su je fizičku zlostavljali. Njihovo maltretiranje majke nikada niko od komšija nije pokušao da spreči zbog loših susedskih odnosa.

Nesrećna  žena nije videla na jedno oko, a kuća u kojoj je živela trošna je i sa čergama.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.