Obdukcija pokazala: Marjan se ubio jednim hicem iz vatrenog oružja

Izvor: OkRadio.rs, 25.Feb.2021, 14:27

Obdukcija pokazala: Marjan se ubio jednim hicem iz vatrenog oružja

Marjan Stamenković (47), koji je u subotu ubio Srau Asanović (27) na benzinskoj pumpi u Vranju, presudio je sam sebi, jednim hicem u glavu, pokazuju rezultati obdukcije. Kako OK Radio saznaje iz izvora bliskih istrazi, Marjan je u sebe ispalio jedan metak u predelu iznad desnog uha. Zadobio je dijagonalnu izlazno - ulaznu ranu, koja je bila smrtonosna. Reč je o tzv. prislonoj rani, koja je nastala usled prislanjanja vatrenog oružja. Više javno tužilaštvo u Vranju naložilo je obdukciju tela Marjana Stamenkovića  koji se u ponedeljak uveče ubio u donjem delu grada, nakon što ga je policija...

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

POZNATI REZULTATI OBDUKCIJE: Marjan presudio sebi hicem u glavu iz pištolja kojim je ubio Saru (27)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2021

Marjan Stamenković (47), koji je u subotu ubio Saru Asanović (27) na benzinskoj pumpi u Vranju, presudio je sebi, jednim hicem u glavu, pokazuju rezultati obdukcije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.