Obavezno ukljanjanje leda i snega ispred objekata

Izvor: OkRadio.rs, 24.Jan.2022, 17:09

Obavezno ukljanjanje leda i snega ispred objekata

Gradska uprava Vranje podseća na obavezno uklanjanje snega i leda, kako bi se izbegle sve neželjene posledice usled snežnih padavina. Na osnovu člana 36, zatim 38. i 39. Odluke o komunalnom uređenju Grada Vranja („Sl.Glasnik Grada Vranja”, br. 18/2015) za čišćenje ispred porodičnih kuća, stambenih zgrada i poslovnih objekata odgovorna su fizička i pravna lica. Prilikom uklanjanja snega treba voditi računa da se ne zatrpavaju oluci i slivnici, da se ne ometa saobraćaj na kolovozu i prolaz pešaka trotoarom, kao i da se omogući prilaz objektima. Zabranjeno je izbacivati sneg i led na ulice i druge javne površine.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Čišćenje snega i leda ispred kuća i lokala obavezno - u Nišu ove zime bez kazni, samo upozorenja

Izvor: JužneVesti.com, 25.Jan.2022, 17:01

Ukoliko ne očiste led i sneg ispred ulaza zgrade ili lokala, građani mogu platiti kazne od 6.000 do 60. 000 dinara. U Nišu za razliku od ranijih godina ove zime niko nije kažnjen, a komunalna policija upozorila je njih dvadesetak na zakonske obaveze, odnosno da su građani, privrednici, vlasnici...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.