Obaveštenje za vlasnike ugostiteljskih objekata

Izvor: OkRadio.rs, 26.Okt.2023, 12:49

Obaveštenje za vlasnike ugostiteljskih objekata

Odeljenje za urbanizam, imovinsko-pravne poslove, komunalno-stambene delatnosti i zaštitu životne sredine, Odsek za komunalno-stambene delatnosti obaveštava vlasnike ugostiteljskih objekata na teritoriji grada Vranja, da su u skladu sa Odlukom o manjim montažnim objektima privremenog karaktera na teritoriji grada Vranja, u obavezi da podnesu Zahteve za korišćenje prostora na javnim površinama u poslovne svrhe - bašta zatvorenog tipa na početku sezone. Zahtevi se podnose u perodu od  11. novembra do 10. decembra u Uslužnom centru, na šalteru broj 1.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Dozvole za zatvorene bašte vranjski lokali mogu da traže od 11. novembra do 10. decembra

Izvor: JUGpress.com, 26.Okt.2023

VRANJE..Ugostiteljski objekti na teritoriji grada Vranja su u obavezi da podnesu zahteve za korišćenje prostora na javnim površinama u poslovne svrhe, odnosno za ,,bašte zatvorenog tipa” od 11. novembra do 10. decembra, saopštila je Služba za odnose sa javnošću Grada Vranja...Zahtevi se podnose...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.