OTAC I ĆERKA POGINULI U UDESU

Izvor: Kurir, 24.Jul.2010, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTAC I ĆERKA POGINULI U UDESU

VRANJE - Dve porodice unesrećene su u stravičnom sudaru! Policija ispituje uzroke saobraćajne nesreće kod sela Vrbovo u Vladičinom Hanu na putu Niš-Skoplje, u kojoj su tri osobe poginule, a četiri povređene!

VRANJE - Dve porodice unesrećene su u stravičnom sudaru!

Policija ispituje uzroke saobraćajne nesreće kod sela Vrbovo u Vladičinom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Hanu na putu Niš-Skoplje, u kojoj su tri osobe poginule, a četiri povređene!

Do udesa je došlo kada je Janoš Veh (36), vozač „forda“ mađarskih registarskih oznaka, iz zasada nepoznatih razloga prešao na suprotnu traku puta i direktno se sudario sa „škodom oktavijom“, koju je vozio Srećko Lazić (50) iz Beograda. Na licu mesta poginuli su Srećko Lazić, njegova ćerka Milana Đorđević (20), koja je sedela na mestu suvozača, i Janoš Veh. Adam (11), sin Janoša Veha, teško je povređen i životno je ugrožen, dok su Vehova supruga i drugi mališan koji je bio s njima Danis K. (8) lakše povređeni.

Lakše su povređene mlađa ćerka poginulog Lazića - Ljubica (16) i njegova supruga Milica Đorđević (47).

Prema rečima očevidaca, sudar je bio tako silovit da su oba automobila sletela s kolovoza. Vozač jednog od automobila koji su išli iza Veha rekao je da je „ford“ velikom brzinom uleteo u suprotnu traku:

- Proleteo je pored mene koji sekund pre sudara. Uopšte nije kočio. To se vidi i na mestu udesa, na kojem nema vidljivih tragova kočenja. U sledećem trenutku čuli smo jak udarac, a onda videli „oktaviju“ preturenu na krov. Svuda po putu bilo je krvi, srče i delova automobila. U krugu od pedesetak metara razbacane su stvari koje su izletele iz oba automobila - opisao je jeziv prizor ovaj očevidac.

Mada je Hitna pomoć brzo stigla na mesto nesreće, stradalima nije bilo spasa:

- Izvlačenje nastradalih iz smrskanih automobila trajalo je puna dva sata. Intervenisali su čak i vatrogasci - kaže jedan od očevidaca.

(E. K.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.