OGLASILI SE IZ URGENTNOG CENTRA: Poznato u kakvom je stanju devojka kojoj je mašina uhvatila obe ruke - HITNA OPERACIJA U NIŠU

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 16:24

OGLASILI SE IZ URGENTNOG CENTRA: Poznato u kakvom je stanju devojka kojoj je mašina uhvatila obe ruke - HITNA OPERACIJA U NIŠU

Primljena je u UKC Niš.

Devojka(25) kojoj je danas u Vranju mašina u fabrici obuće povredila ruke, primljena je u Urgentni centar UKC Niš sa teškim povredama obe šake. Ona, kako objašnjavaju lekari, ima nagnejčenja šaka.

- Pacijentkinja je na prijemu bila svesna i hemodinamski stabilna. Nakon hitne dijagnostike, indikovana je hitna hirurška intervencija koju će da obave lekari OJ Klinike za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju UKC Niš - kažu iz UKC Niš za Telegraf.rs.

Kako dodaju, više informacija o stanju devojke imaće nakon operacije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Teško povređena radnica u fabrici obuće u Vranuj: Primljena na lečenje u UKC Niš

Izvor: Danas, 09.Maj.2023

Radnica Fabrike obuće "Haix" T.O. (25) primljena je danas tokom popodneva u niški Univerzitetski klinički centar (UKC) sa teškim povredama ober šake i biće hitno operisana na odeljenju Klinike za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju, potvrđeno je Danasu u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.