OCA I SINA RANIO VLASNIK FABRIKE NAMEŠTAJA?! Poznati detalji pucnjave u Vranju: Osumnjičeni za jutrošnji napad pretučen u obračunu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2023, 21:36

OCA I SINA RANIO VLASNIK FABRIKE NAMEŠTAJA?! Poznati detalji pucnjave u Vranju: Osumnjičeni za jutrošnji napad pretučen u obračunu (FOTO)

Još nisu poznati motivi napada.

U pucnjavi koja se dogodila jutros u Vranju su ranjeni otac i sin, a vatru je, kako se sumnja, po saznanjima medija, otvorio muškarac (38) koji je vlasnik fabrike nameštaja!

Vranje je postalo divlji Zapad.

15 metka su ispaljeni, skoro svi su mladi muškarci.https://t.co/Da6otEIhz2

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dexi (@Stosic_Dejana) December 3, 2023

Iako se okolnosti čitavog događaja u ulici Kraljevića Marka još ispituju, izvesno je da je muškarac pucao. Stanovnici ove ulice kažu da su prisustvovali sceni iz krimi filmova, jer je bilo tuče pucanja iz automobila i galame kakva se ne pamti.

Објава коју дели 192.RS (@192_rs)

U Zdravstvenom centru kažu da je jedan muškarac  pretučen, dvojica su zadobila prostrelne rane u predelu natkolenice, dok je jednog mladića metak okrznuo u predelu slepoočnice.

Kakao nezvanično saznajemo, pretučeni muškarac je upravo lice koje je pucalo. Još nisu poznati motivi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.