Novi EKO PROTEST u Vranju

Izvor: OkRadio.rs, 03.Jan.2022, 13:09

Novi EKO PROTEST u Vranju

Za ponedeljak u 13 časova zakazan je novi ekološki protest u Vranju. Na društvenim mrežama se pojavio poziv organizacija Eko Srbija i Skupština slobodne Srbije za protest "Podrška Jadru - stop rudnku u Klinovcu", zakazan za 13 časova. Istovremeno, protesti su zakazani i u još nekoliko mesta u Srbiji.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

Okončan EKO PROTEST u Vranju bez incidenata FOTO

Izvor: OkRadio.rs, 03.Jan.2022

U Vranju je u ponedeljak popodne održan ekološki protest, uperen protiv multinacionalne kompanije Rio Tinto. Grupa protestanata, njih desetak, blokiralo je Ulicu Ivana Milutinovića, ispred Gradske crkve, nešto posle 13 časova. U tom periodu, saobraćaj je preusmeravan na okolne saobraćajnice. Protestanti...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.