Nove sale za vežbače male: Obnovljena sala u ZMAJ ŠKOLI

Izvor: OkRadio.rs, 30.Okt.2019, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove sale za vežbače male: Obnovljena sala u ZMAJ ŠKOLI

Kompanija Sport Vision u okviru projekta „Vizija zdrave budućnosti“ obnovila fiskulturnu salu u osnovnoj školi „Jovan Jovanović Zmaj“ u Vranju. Regionalni lider u sportskoj maloprodaji, kompanija Sport Vision, nastavlja sa društveno odgovornim angažovanjem kroz briguprema najmlađima.Pod pokroviteljstvom kompanije, projekat„Vizija zdrave budućnosti“ i ove godine uspešno je sproveden u delo, te je obnovljena još jedna fiskulturna sala u osnovnoj školi „Jovan Jovanović Zmaj“ u Vranju, peta po redu. Učenici ove škole od danas će imati priliku da časove fizičkog vaspitanja provode u novoj, renoviranoj fiskulturnoj sali u kojoj je, pored enterijera, novog parketa, popravljena fasada, kao i sistem za sprovođenje atmosferske vode.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

U Zmaj školi renovirana fiskulturna sala

Izvor: JUGpress.com, 30.Okt.2019

VRANJE..U okviru projekta „Vizija zdrave budućnosti“ regionalni lider u sportskoj maloprodaji, kompanija „Sport Vision“ u saradnji sa lokalnom samoupravom obnovila je fiskulturnu salu u OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ u Vranju...Pored enterijera i novog parketa, popravljeni su fasada i...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.