Izvor: JUGpress.com, 16.Feb.2024, 20:58

Nova predsednica Saveta za bezbednost saobraćaja u Vranju Zorica Jović

VRANJE

Na sednici Gradskog veća za predsednicu Saveta za bezbednost saobraćaja na putevima na teritoriji grada Vranja imenovana je predsednica Skupštine Zorica Jović, dok je za zamenika predsednika imenovan Saša Pešić rukovodilac Službe za investicije i građevinsko zemljište, javljaju lokalni mediji.

Na osnovu Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, lokalne samouprave su u obavezi da uspostave >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << lokalna tela za bezbednost saobraćaja u cilju koordinacije aktivnosti koje se preduzimaju u oblasti bezbednosti saobraćaja, na lokalnom nivou.

Lokalne samouprave realizuju godišnje planove za bezbednost saobraćaja na svojim teritorijama, u skladu sa prioritetima Akcionog plana za bezbednost saobraćaja. (kraj) DC/LJS

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.