Izvor: JUGpress.com, 19.Sep.2019, 17:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova Srbija potvrdila da su u njene redove došli nekadašnji članovi SPS

VRANJE

Nova Srbija u Vranju je, danas, na konferenciji za novinare predstavila nove članove. Reč je o onima koji su prešli iz redova vranjskih socijalista.

„Izjava Branimira Stojančića, sekretara GrO SPS u Vranju, da niko iz redova socijalista nije prešao u Novu Srbiju zanimljiva je, ali su ovde sa nama novi članovi naše stranke, Lidija Tasić, diplomirani filolog, Bratislav Bogdanović, diplomirani menadžer >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << i Božidar Đorđević, diplomirani mašinski inženjer, koji je kao bivši član SPS-a i SNS-a sada došao u Novu Srbiju“, rekao je Ivica Petrušević, predsednik Okružnog odbora Nove Srbije u Vranju.

Petrušević je naveo da je Lidija Tasić radila u Centru za talente, Bratislav Bogdanović u Direkciji i posle 27 godina rešio da ode iz SPS i ne sluša više njihove fikcije, dok je Božidar Đorđević bio direktor „Vodovoda“.

„Motiv za pristupanje Novoj Srbiji je da želim da Srbija gleda istini u oči, a protiv sam toga da nas SNS vraća unazad, a ne priznaje svoje greške, već se vraća na ranija vremena, ne pitajući se gde su naša deca“, istakla je Tasićeva.

„Moj prioritetan motiv za pristupanje Novoj Srbiji je program te stranke koji želi domaćinsku Srbiju, koja će se vratiti sebi i rešavanju socijalne komponente koju je moja ranija stranka potpuno zapostavila“, rekao je Bogdanović.

„Znam da nas već nazivaju preletačima, ali mi to nismo, jer su sve stranke u kojima sam bio, SPS i SNS, izneverile moja očekivanja, baš zato nisam preletač, već oni čine 90 odsto članova SNS“, ustvrdio je Đorđević.

Pozdravljajući nove članove, Miroslav Krstić, predsednik GrO Nove Srbije u Vranju, istovremeno je pozvao mlade da ne odlaze iz Vranja u veće centre Srbije i inostrane zemlje, već da ostanu ovde i bore se za svoj grad.

PodeliteClick to share on Facebook (Opens in new window)Kliknite ovdje za dijeljenje na Twitteru (Opens in new window)Kliknite za slanje emaila prijatelju (Opens in new window)Click to share on Skype (Opens in new window)

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.