“Nova Jugoslavija” iz Vranja prodaje imovinu, početna cena 372.000 evra

Izvor: JužneVesti.com, 04.Jul.2023, 18:19

“Nova Jugoslavija” iz Vranja prodaje imovinu, početna cena 372.000 evra

Grafičko-izdavačko preduzeće Nova Jugoslavija iz Vranja prodaje 14 objekata u tom gradu, kao i pokretnu imovinu, po početnoj ceni od oko 43,7 miliona dinara, objavili su iz Agencije za licenciranje stečajnih upravnika. Javno nadmetanje zakazano je za 28. jul.

Nova Jugoslavija je u stečaju od 2010 godine, a objekti koje prodaje nalaze se na Trgu Bratstva i jedinstva.

Reč je o 13 zgrada grafičke industrije, dva magacina, kotlarnici, portirnici >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << i pomoćnoj zgradi toaleta. Ukupna površina je oko 2.300 kvadrata.

Osim pokretne i nepokretne imovine, to preduzeće prodaje i potraživanja od dužnika, a ukupna početna cena iznosi 43.652.905 dinara.
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.